Kurssit ja koulutukset

Ajatuksen ja käden parantava voima kurssi

Tämä koulutus on syntynyt oivalluksista, joita kahden vuosia energiahoitotyötä tehneen hoitajan kohtaaminen on synnyttänyt ja tuonut näkyväksi. Ystävyytemme on johtanut ymmärrykseen, että olemme luontaisesti kehittäneet hoitotekniikoita käytännön työssä yhä tehokkaammiksi, nopeammiksi sekä yksinkertaisemmiksi. Haastavat asiakkaat ovat ollet vuosien varrella parhaita kouluttajia! Tulokset ja asioiden koettelu todellisessa maailmassa on paras kompassi suuntaan, joka auttaa ihmistä eniten. Vuosien hoitokokemus ja itsensä haastaminen käytännön hoitotyössä on nyt johtanut pisteeseen, että tahdomme jakaa opittuja asioita eteenpäin. Kuuntele sydäntäsi kun tunnustelet olisiko tämä kurssi sinua varten. Olet lämpimästi tervetullut.

Ajatuksen ja käden parantava voima

Energiahoitajan jatkokoulutus.

Koulutus on tarkoitettu hoitajille ja hoitotyötä tekeville, jotka jo työskentelevät alalla ja/tai joille hoitaminen ja energiat ovat muuten tuttuja.


Toivomme osallistujilta perustietämystä energiahoitamisesta ja kehon energioista. Suosittelemme esimerkiksi Suomen Energiahoitajien 1. tasoa, Reiki 1 -kurssia tai muuta vastaavaa koulutusta. Jos et ole varma sovitko koulutukseen, mutta kuulet kutsun, ota yhteyttä! Moni avautuu tässä ajassa luonnostaan, joten aiempi koulutus ei ole välttämätön.


Koulutuksessa keskitytään kahteen pääteemaan:

1. Energiahoitotekniikat, jotka auttavat asiakasta itseään löytämään ja aktivoimaan itseparantamisen kykyä.

2. Hoitotyössä jaksaminen ja hoitajan polulla kehittyminen. Hoitajan oma henkinen työ.


Kurssi sisältää teorialuentoja sekä käytännön harjoituksia. Kurssi on jokaiselle osallistujalle myös voimakkaasti hoitava kokemus. Osallistujille avautuu mahdollisuus avata omaa energiaa käyttämään korkeavärähteisiä hoitotekniikoita, joita kurssilla opetetaan ja harjoitellaan.


Opit myös teoriaa sekä yksinkertaisia harjoituksia, jolla ylläpidät omaa hyvää oloa ja autat energiaa virtaamaan lävitsesi niin, että jaksat tehdä hoitotyötä ja olla vuorovaikutuksessa ihmisiin uupumatta.


Kurssi järjestetään Peltolan Luomutilalla Vilppulassa Ajosjärven rannalla. Kurssin hintaan sisältyy majoitus ja ruokailut. Ruokalistan löydät alta. Itse opetustila on yli 200 vuotiaan hirsitalon maadoittava tupa, jonka kalusteista löytyy mm. vanha elämänmäen parantolan sänky.


Majoitumme 2 tai 3 hengen huoneissa, yksin majoittuvalta lisähinta 20€.


Illalla koulutuksen päätyttyä on mahdollista viettää yhdessä aikaa, tutustua ja rentoutua. Tupa on käytössämme koko illan, joten laitetaan tulet takkaan ja Jaakko on luvannut ottaa kitaran mukaan. Tehdään illasta oman näköinen! Majoitusten yhteydessä on myös sauna joka lämpiää illalla!


Kurssin jälkeen sunnuntaina tarjoamme mahdollisuuden tutustua yhdessä Väinölän yhteisöön, joka on aivan Peltolan tilan naapurissa. Pekka Ervastin työ ja henkinen perintö on innoittanut myös kurssin nimen valinnassa. Väinölän yhteisön tarkoitus on toteuttaa Ervastin teosofisia ihanteita käytännössä ja tehdä niitä tunnetuksi. https://www.ihmisyydentunnustajat.fi/


Ilmoittautuminen ja hinnat

Hinta 444€ (sis.Alv 24%)

Varausmaksu 150€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. 

Voit varata paikkasi sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla kurutarhoitola@gmail.com

Peruutusehdot: Ilmoittautumiset on sitovia, hyväksyt ehdot maksamalla varausmaksun. Mikäli asiakas peruu osallistumisen 14 vrk ennen kurssin alkua jää varausmaksu järjestäjälle. Järjestäjä pidättää oikeuden kurssia ja sen järjestämistä liittyviin muutoksiin. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjistä johtuvasta syystä, asiakas saa maksun täysimääräisenä takaisin.

Lisätiedot; Jaakko 040 8252428

                  Marika: 040 0400423


Kouluttajat:

Jaakko Kaisto

Olen työskennellyt energiahoitajana säännöllisesti vuodesta 2015. Suurin opettajani on ollut oma keho, meditaatio sekä antautuminen hoitajan polulle. Jokaisen aidon asiakkaan kohdalla oppii jotain uutta. Takana on myös valtava määrä kursseja ja koulutuksia (mm. Suomen Energiahoitajien koko koulutusohjelma) sekä kokemuksia erilaisista hoitotekniikoista. Pidän rumpumatkoja ja työskentelen äänen kanssa joskus hoitaessakin. Olen auttanut paljon ihmisiä kääntämään herkkyytensä voimavaraksi!

Muutoin fiilistelen elämän ihmettelyä, musisointia ja luontoa. Minulla on yli 20 vuoden kokemus ihmisten opettamisesta ja nautin ihmisten valmentamisesta! En ehkä niinkään näe olevani opettaja, vaan kanssakulkija - yhdessä ihmettelijä. Jokainen on yksilö ja kouluttajana tahdon saada sinun yksilölliset voimavarat esiin.


Marika Vanhakylä

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2017 ja tehnyt Kalevalaista ja energeettistä jäsenkorjausta. Jokainen ihminen on opettanut jotakin ja omanlainen tekniikka hoitaa on muovautunut omista, ja asiakkaiden kokemuksista. Olen käynyt Reiki 1 ja 2 kurssit, joista energiahoidoista kiinnostuminen on alkanut. Myöhemmin olen käynyt kaikki Suomen energiahoitajien koulutukset ja Kansanlääkintäseuran kalevalaisen jäsenkorjaaja koulutuksen. Peruskoulutukseltani olen lähihoitaja. Halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja löytämään oma voimansa on johtanut tämän koulutuksen syntymiseen.


Ruokalista

Lauantai 

Lounas

Kasviskeitto

Talon leipälajitelma

Levite, juusto

Kasvislautanen, suolakurkku

Juomana: kotikalja, mehu, vesi

Jälkiruokana: omenapaistos
 

Kahvi ja makea leivonnainen


Illallinen

Vihersalaatti

Pastasalaatti

Sienisalaatti

Kermaperunat

Uunikasvikset

Uunilohi ja kermaviilikastike

Talon leipälajitelma

Juomana: kotikalja, mehu, vesi

Jälkiruokana: marjarahka


Sunnuntaina  

Aamupala

Luomu kaurapuuro, Luomujogurtti, Luomu mehukeitto

Sämpylä, mäskileipä, 100%hiivaton ruisleipä

Oivariini, keiju, juusto, leikkele, suolakurkku

Kurkku, tomaatti, salaatti

Lähitilan vapaa kananmuna

Hedelmä

Kahvi, luomu tee, kaakao

Luomumaito, kauramaitoa pyydettäessä

Oman tilan mustaherukkamehu

Hillo, lähimetsän marjat

Leivonnainen

Muroja, siemeniä, pähkinöitä, luomumysli

Glut. Leipä pyydettäessä


Sunnuntain lounas

Kreikkalainen salaatti

Tomaattimozzarellasalaatti

Graavilohi

Keitetty peruna

Punajuuripaistos

Naudan palapaisti

Talon leipälajitelma

Juomana: kotikalja, mehu, vesi

Jälkiruokana: jäätelö ja hedelmäsalaatti


Kahvi ja makea leivonnainen

www.peltolanluomutila.fi

peltola@peltolanluomutila.fi

p- 0445253539


Kurssi järjestetään syksyllä 2022, ota yhteyttä jos olet kiinnostunut niin tiedotamme suoraan ajankohdasta. Kiitos! 


Onlinevaraus

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.